Corian ® bordplader

Corian ® er et godt valg til bordplader – se hvorfor.

Vi har netop modtaget denne mail fra en tilfreds Corian ® kunde, som spørger om man kan reparerer skader på hendes Corian® bordplade.

“Hej bordpladen.dk
Sidste år fik jeg leveret en skøn bordplade i Corian® af jer. – Er simpelthen bare så glad for den.
MEN – jeg har desværre fået lavet nogle skrammer på den, fordi jeg ikke har tænkt mig ordentlig om. Skulle knuse noget og havde ikke nok underlag, så der er kommet små huller og ridser et sted.
Er der noget at gøre ved det?
Vi tænkte, at når I kan lave en samling uden det overhovedet kan ses, kan ovennævnte nok også udbedres. – Er det evt. noget, vi selv kan gøre?”

Svaret er Ja!

De fleste skader på en Corian®bordplade kan repareres. Bordpladen bliver som ny igen, på grund af de særlige egenskaber ved produktet Corian®.

Corian® adskiller sig fra andre produkter ved, at overfladen er 100% lukket og farvefast og samlinger kan foretages ved sammenlimning. Samlinger fremstår 100% tæt og næsten usynlig.

Når produktet Corian® har fået den korrekte overfladebehandling i produktionen, vil overfladen let kunne reetableres med helt almindelig skurecreme. Kornstørrelsen i skurecreme indeholder samme kornstørrelse som den kornstørrelse slibeprocessen i produktionen afsluttes ved. Du behøver således ikke købe dyre plejeprodukter for at vedligeholde dine Corian®bordplader. Har din Corian® bordplade fået mindre ridser, som følge af helt almindeligt køkkenarbejde, kan disse fjernes ved at man påfører skurecreme med cirkulære bevægelser indtil mindre slibning er givet, hvorefter man aftørrer overfalden med en fugtig klud.

Brugsridser

Har bordpladen fået større overfladeskrammer kan en slibning være nødvendig, men så opnår man også at bordpladens står som var den ny. Er der sket skader som f.eks. dem kunden beskriver ved sin henvendelse eller hvis teenageren får slået en flig af en forkant under indtagelse af natmaden, så kan man pålime en tilsvarende Corian® stump i samme Corian® farve og herefter foretage en slibning. På denne måde repareres skaden med næsten usynligt resultat og bordpladen står som ny igen.

Tænk på hvor ærgerligt det er, hvis man, kort efter at man har købt lækre bordplader til sit køkken, får lavet en skade på bordpladen ved et uheld?

Har man valgt en Corian® bordplade, kan man ånde lettet op når skaden er sket.

Derfor er Corian® et godt valg til dit køkken, bryggers, spisebord, badeværelse, skriveborde eller arbejdsborde.

Læs mere om Corian® og se de mange farver der kan vælges imellem på vores hjemmeside her.

Du kan også se fotos af nogle af de mange tusind bordplader vi har leveret i Corian® i vores galleri. Se mere her.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *